Op 18 jarige leeftijd heb ik het bedrijf Rod Networkz/Rodphoto opgericht. Na verloop van tijd is de naam gewijzigd naar Roderic omdat ik dat beter vond passen. Voor 2006 was ik echter ook al bezig met dezelfde werkzaamheden maar dan op een hobbymatige manier. Door veel proberen, uitzoeken en nieuwsgierig te zijn, heb ik mijzelf veel bij weten te leren en blijf ik ook nu nog continu bij leren. Zowel op gebied van fotografie, DTP, Web als ICT moet je namelijk zorgen dat je up-to-date blijft met nieuwe technieken en nieuwe soft- en hardware.

In mijn vrije tijd probeer ik veel te bewegen zodat ik mijn voornamelijk zittende beroep vol kan houden en fris en scherp blijf. Ik zit bij een wielervereniging en neem in de weekenden geregeld deel aan MTB, Triatlon en hardloop wedstrijden. In de winter kan je mij ook vinden in de sportschool, bij Aerofitt.

Naast zelf sporten kan ik ook graag naar sport kijken. Formule 1, wielrennen, veldrijden en grote sport evenementen. Ik maak ook geregeld foto's en/of video's bij sport evenementen. Dat foto's maken doe ik ook graag wanneer ik op reis ga. Ik ga geregeld op reis en kom dan ook altijd met het nodige foto materiaal weer terug. Naast dat het mooie foto's oplevert welke ik ook weer in mijn werk gebruik, houdt dit mij ook scherp als fotograaf.

  • Roderic